Over ons

Restaurant Boskafeeke Grill kort omschreven:

In de prachtige, bosrijke omgeving van Stekene vindt u Restaurant Boskafeeke Grill.
Restaurant Boskafeeke Grill is gekend om zijn mooie stukken vlees.
Ons vlees wordt gegrild in de Houtskooloven JOSPER. Elk stukje vlees ondergaat een heel proces:Klimatiseren/grillen/rusten een goed stukje vlees neemt nu eenmaal wat tijd in beslag.
Hebben een mooie selectie van buitenlandse en binnenlands vlees dat we rijpen in onze eigen rijpingskast. We hebben ook een moestuin waar we onze eigen kruiden en bepaalde groenten telen.
Binnenkort NIEUW Yakiniku Shichirin tafel BBQ enkel in de  zomer(Juli/Augustus)  en enkel op ons terras. Dit zal enkel te verkrijgen zijn in de eerste uurblok 17uur op zaterdag en zondag en enkel op reservatie .

 

Onze keuken werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en we versnijden ons vlees op het moment zelf.
Werkwijze  Boskafeeke Grill
We werken met een online kaart QR code, voordeel je kan thuis via tablebooker.nl onze kaart al volledig bekijken. We werken op reservatie en in shiften, gelieve op het gereserveerde uur te komen dit geeft anders problemen voor de keuken. We hebben een gedeelte van ons terras overdekt met een mooie strechtent. Bij mooi weer is het ook heerlijk vertoeven op het terras en ons tuinterras, omgeven door de prachtige natuur.
U wordt steeds persoonlijk begeleid naar de tafel door iemand van ons team.